Blade Organisk Haveaffald

Vi opkræver et depositum på alle produkter, som du naturligvis får tilbage, hvis alle betingelser overholdes. Det kan du læse om i menupunktet ’Depositum’.

Hvad må dit haveaffald indeholde?

Vil du have det fulde depositum refunderet, er det vigtigt, du ikke blander fremmed affald med dit haveaffald. Vi betragter træ, grene, buske, græs og løvfald som haveaffald. Du skal sørge for at sende så lidt jord som muligt retur, selv når du smider rødder fra træer og buske i big-bag’en eller containeren.

Hvad må dit haveaffald ikke indeholde?

Jord, sten, plast, møbler, metal, pap, papir, trykimprægneret træ, byggematerialer, husholdningsaffald og andre ikke-komposterbare materialer er ikke haveaffald, og hører derfor ikke hjemme i hverken big-bags eller containere.

Derudover tager vi ikke imod haveaffald der allerede er komposteret.

Det er dit ansvar at overholde betingelserne. Vi vedlægger billeddokumentation med slutfakturaen i de tilfælde, hvor vores betingelser ikke er efterkommet.

Skal det være Haveaffald ApS bigbags der bruges til afhentning?

Nej, vi henter også andre bigbags end dem købt ved os. De skal blot være i forsvarlig stand til at transportere haveaffaldet. Eneste forskel er at vi ikke “køber” den tilbage, dvs. at man som kunde ikke får de 70 kr. tilbage for andres bigbags.

Handelsbetingelser:

Betaling:

Haveaffald ApS modtager betaling med VISA-dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Vi reservere købet inkl. depositum mens at selve betalingen først vil blive trukket ved afsluttet ordre.

Levering:

Bigbags leveres indenfor 3 hverdage fra ønsket leveringsdag og vi levere selv Bigbags i de postnumre vi dækker i Østjylland. Containere kan leveres op til 2 dage inden ønsket leveringsdato. Containere leveres i samarbejde med eksterne vognmænd. Hvis der ikke er plads til at levere containerne på leveringsadressen, vil der blive opkrævet et gebyr for forgæves kørsel.

Afhentning:

Bigbags og containere afhentes op til 2 dage efter ønsket leveringsdato. Afhentning foregår med eksterne vognmænd. Hvis det ikke er muligt for chaufføren at afhente Bigbags eller containere på grund af forhindringer (el-ledninger, træer, for lang afstand til Bigbags (over 6 meter fra vejkant), biler parkeret foran container mv.,) vil der blive opkrævet et gebyr for forgæves kørsel. Det er chaufførens ret og pligt at afvise en afhentning, hvis ikke det kan ske forsvarligt eller efter gældende lovgivning, da det er ham der har ansvaret for at transporten kan foregå sikkert.

Reklamationsret:

Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Haveaffald ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.
Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Tilbagebetaling:

Fortryder du dit køb, bliver det reserverede beløb selvfølgelig frigivet.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: hej@haveaffald.com