Blade Organisk Haveaffald

Hvad skal der ske med haveaffaldet, når hækken er klippet og busken beskåret?

De fleste laster traileren og tager turen til genbrugsstationen, men det kan hurtigt blive til mange ture – og hvad gør man uden trailer eller anhængertræk? Spørgsmålene fik den selvstændige altmuligmand Nicolai til at gruble over, om der ikke var en nemmere måde at komme af med haveaffaldet på – og det var der!

Nemt, hurtigt og billigt med en container til haveaffaldet

Hos Haveaffald.com mener vi, det skal være lige så nemt, hurtigt og billigt for dig at komme af med haveaffaldet, som det var at samle det.

Hos os kan både private og erhverv bestille big-bags, mini-containere eller maxi-containere til haveaffaldet, og vi leverer og afhenter naturligvis efter dine ønsker.

Haveaffald – Det grønne guld

For os er dit haveaffald grønt guld. Grene, træer og buske hugger vi til flis og bruger som brænde til strømproduktion og opvarmning af huse og lejligheder. Blade, græs og andet grønt sender vi til biogasanlæg, som omsætter affaldet til grøn energi. Derfor er det vigtigt, at du ikke blander fremmed affald med haveaffaldet.

Vi ønsker nemlig at bidrage til en bæredygtig energi og en ansvarlig produktion, og det er grunden til, at vi sorter haveaffaldet kritisk og genbruger vores big-bags. 

Kontakt os på telefon: 22113014 eller mail: hej@haveaffald.com, så kan vi opklarer både stort og småt.