Kom med så mange oplysninger som muligt da det hjælper os til at give et mere præcist tilbud. Skal hele haven have en overhaling? Hvor stor er den? Er der andet end træ/grene og grønt haveaffald?
Kom med så mange oplysninger som muligt da det hjælper os til at give et mere præcist tilbud. Rødder skal have fjernet det meste jord! Er der hæk eller buske med? Hvor stort er omfanget?
Kom med så mange oplysninger som muligt da det hjælper os til at give et mere præcist tilbud. Er det et eller flere træ der skal fældes eller have skåret toppen af? Er det kun grene eller også stammer?
Kom med så mange oplysninger som muligt da det hjælper os til at give et mere præcist tilbud. Hvor stor er græsplænen? Hvor ofte bliver den klippet?
Kom med så mange oplysninger som muligt da det hjælper os til at give et mere præcist tilbud. Er det nedklipning af buske eller blot trimning? Hvor mange drejer det sig om?
Kom med så mange oplysninger som muligt da det hjælper os til at give et mere præcist tilbud. Hæktype, ca. antal meter samt ca. højde og er der tale om alm klipning eller en der skal tyndes ud?
Dette felt er påkrævet
Indtast afhentningsadresse